Process spillet. Aktiv læring fra TSMC!

TSMC Process Spillet Aktiv Læring

TSMC’s nye spil til udvikling af vedligeholdsprocesser!

15-04-2020

En pålidelig organisation bygger på et fundament, der består af:

  • Pålidelige arbejdsprocesser
  • Pålidelige medarbejdere – og
  • Pålideligt udstyr

TSMCs processpil findes i versioner for:

  • Processen for planlægning og skemalægning for vedligehold
  • Processen for vedligeholdsledelse
  • Processen for reservedelsforsyning

Leg og Læring

TSMC har udviklet et processpil, der er en ny og sjovere måde til at udvikle, raffinere eller bare justere processerne for ledelse af en vedligeholdsfunktion.

TSMCs processpil bygger på at udfordre medarbejderne gennem spil og leg. Netop spil og leg kan frigøre medarbejdernes potentiale og hermed bidrag til at skabe enighed og fælles opfattelse, så alle medarbejdere udfører arbejdsprocesserne ensartet.

TSMCs processpil er en mulighed for at få synkroniseret arbejdsprocesserne med den virkelighed, der eksisterer, og udvikle sig derfra.

TSMCs processpil findes også i en version til at måle vedligeholdsprocessernes effektivitet efter standarder DS/EN 17007. Herved kan en organisation måle hvor robuste processerne er, og hvor der er forbedringspotentialer.

TSMCs processpil findes i en standardversion, der let kan ændres til den enkelte vedligeholdsorganisations vedligeholdsprocesser. Materialet findes på dansk og engelsk.

Pålidelige arbejdsprocesser er et af de elementer, der udvikler en organisation på rejsen til World Class Maintenance eller Maintenance Excellence.


Upålideligt udstyr

Har du robuste arbejdsprocesser, men lider under upålideligt udstyr, så kan du kontakte TSMC for Reliability Centred Maintenance eller Preventive Maintenance Optimisation, der begge er processer, der kan løfte udstyrets pålidelighed.


Projektledelse

TSMCs processpil findes også i en version til projektledelse.
Hvis du har spørgsmål til TSMCs processpil, er du velkommen til at kontakte TSMC og få en sjov måde til at justere vedligeholdsprocesserne i din organisation!

Klik her for at læse mere i denne PDF!

Virksomhedstilpassede uddannelser indenfor vedligehold og produktion

For de virksomheder, som ønsker at udvikle medarbejdernes kompetence indenfor vedligehold og produktionseffektivitet, tilbyder TSMC virksomhedstilpassede uddannelser. For nogle uddannelsesforløb vil det være muligt, at opnå løntabsgodtgørelse mv.

Kontakt TSMC for en uforpligtende forslag til at udvikle dine medarbejderes kompetencer.

Se vores referencer

TSMC har hjulpet følgende virksomheder med at løse opgaver indenfor produktionseffektivitet og vedligehold