TSMC kursusplan – Nu med onlinekurser!

Nyhed! TSMC Online Kurser

TSMC kursusplan – Nu med onlinekurser!

28-09-2020

Som et svar på den nye realitet i undervisningssektoren efter Covic – 19, supplerer TSMC nu en del af de traditionelle kurser med online kurser delt op i sessioner med opgaver mellem de enkelte sessioner.

TSMCs kurser har generelt en blanding af et faglige indhold og et indhold af erfaringsudveksling og perspektivering mellem kursisterne. For de af TSMCs kurser, hvor det faglige indhold er størst – færdighedskurserne – tilbyder TSMC nu kurserne i et online format.

TSMC lægger ud med de 2 kurser V2 – Life Cycle Cost/Life Cycle Profit og V9 -Økonomisk reservedelsstyring som onlinekurser.

Kursisterne kan deltage fra deres arbejdsplads.

Kurserne gennemføres med 3 eller 4 sessioner af 1,5 times varighed. Mellem sessionerne er der opgaver, som kursisterne arbejder med mellem de enkelte sessioner. Inden første lektion vil kursisterne modtage kursusmateriale, kursusplan og TSMCs opgavebog med “Opgaver indenfor vedligehold og tilgængelighed”

De 3 – 4 sessioner vil typisk være fordelt over 14 dage.

Med denne tilgang til uddannelse, håber vi hos TSMC at vi fortsat kan tilbyde kompetenceudvikling til vedligeholdsmedarbejderne samtidig med at vi respekterer afstandsreglerne. En ekstra fordel er, at samtidig sparer virksomheden omkostninger til rejse og evt. overnatning.

For tilmelding kontakt TSMC på Tlf: 4816 3984 / 2483 9817 eller ts@tsmc.dk

Se kursusbeskrivelsen for de 2 første kurser her!

Virksomhedstilpassede uddannelser indenfor vedligehold og produktion

For de virksomheder, som ønsker at udvikle medarbejdernes kompetence indenfor vedligehold og produktionseffektivitet, tilbyder TSMC virksomhedstilpassede uddannelser. For nogle uddannelsesforløb vil det være muligt, at opnå løntabsgodtgørelse mv.

Kontakt TSMC for en uforpligtende forslag til at udvikle dine medarbejderes kompetencer.

Se vores referencer

TSMC har hjulpet følgende virksomheder med at løse opgaver indenfor produktionseffektivitet og vedligehold